Serier

Restaurant 8tallet er klar til den store genåbning: »Jeg glæder mig sindssygt meget til at servere rosévin og tjene penge igen«

Flere måneders nedlukning og sporadiske perioder med take away veksles onsdag til en solbeskinnet terrasse fuld af gæster for Restaurant 8tallet, når restauranterne igen genåbner.

Corona rammer verden
Restaurant 8tallet i København er mere end klar på at genåbne restauranten, når det igen går løs onsdag. Foto: Gregers Tycho. Restaurant 8-tallet i København, der genåbner i morgen sammen med alle de andre restauranter, barer osv.

Restaurant ejer Timo Hoffman. 

Foto: Gregers Tycho Restaurant 8-tallet i København, der genåbner i morgen sammen med alle de andre restauranter, barer osv.

Restaurant ejer Timo Hoffman. 

Foto: Gregers Tycho

De klassisk udseende vinglas og bøtter med bestik bliver nænsomt sat op i Restaurant 8tallet i det sydlige København af restaurantens ejer Timo Hoffman, der tager hånd om de sidste forberedelser, inden hans restaurant må genåbne onsdag.

I månedsvis har restauranten været tvangslukket, og derfor glæder Timo Hoffman, der foruden Restaurant 8tallet også ejer og driver Restaurant Sommer i bornholmske Allinge, som et lille barn til igen at få den solbeskinnede og brostensbelagte terrasse åbnet for glade gæster med rosé i vinglassene eller kaffe i koppen...

BRANCHENYT
Læs også