Serier

Nogle sveder på badmintonbanen – andre føler sig glemt på hjemmekontoret

Lempelser af hjemmearbejde for knap 700.000 hjemsendte medarbejdere er udskudt til efter den 21. maj. Det bekymrer bl.a. DI og borgerlige politikere.

Corona rammer verden
77-årige Anny Rais var klar ved nettet i Hvidovre Badmintonhal straks fra morgenstunden på åbningsdagen.
Foto: Carsten Snejbjerg Træning i Fitness World i Nordvest i København, torsdag den 6. maj 2021. Det er nu muligt at træne igen hos Fitness World, efter at fitnesscentrene har været lukket ned på grund af covid-19, frygt for coronavirus.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) Træning i Fitness World i Nordvest i København, torsdag den 6. maj 2021. Der er nu muligt at træne igen hos Fitness World efter fitnesscentrene har været lukket ned på grund af covid-19, frygt for coronavirus.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

Den 77-årige Anny Rais har serveretten, og selv om hun er lige ved at »brække ryggen«, da hun bukker sig ned for at få fat i den strandede fjerbold, får hun stillet sig an til at smække den over til klubkammeraterne Anne-Lise Larsen og Lisa Jørgensen.

»Det er aldeles vidunderligt at være i gang igen, det er lykken. Og det tror jeg, at vi alle synes,« siger Anny Rais, der som en del af veteranholdet i Hvidovre Badminton Club torsdag morgen er klar med ketsjer og i træningsset i Hvidovre Badmintonhal. ..

Læs også
Top job