Erhverv

Nævn skal afgøre Radio Louds skæbne, men først skal kanalen gennem to høringer

En nævnsformand kalder det naturligt, at de privatejede public service-stationer Radio4 og Radio Loud også skal i offentlig høring.

Radio Loud skal ifølge sendetilladelsen leve op til 60 punkter og krav. For Radio4 er der mere end 40. Punkterne gennemgår kanalerne i deres public service-redegørelser.
Billedet er fra Radio Louds redaktion i Wildersgade, København. Foto: Stine Bidstrup Redaktionen på Radio Loud i Wildersgade, København. Foto: Stine Bidstrup Redaktionen på Radio Loud i Wildersgade, København. Foto: Stine Bidstrup

Modtager man støtte fra staten til at drive public service, kan man forvente at blive gået efter i sømmene, uanset om man er stats- eller privatejet.

Public service-medievirksomheder spiller en stor rolle for den offentlige debat i samfundet, og derfor er der en »naturlig interesse« i, at disse medievirksomheder lever op til de krav, de er stillet gennem kontrakter og sendetilladelser, lød det for nylig fra radio- og tv-nævnets formand, Søren Sandfeld Jakobsen, i en pressemeddelelse fra Kulturministeriet. ..

Læs også
Top job