• For abonnenter
Erhverv

I 15 dage kæmpede spisesteder med et bookingvarsel uden stor betydning for smittespredningen

Restaurationsbranchens lange kamp mod en omstridt bookingregel har fået en opsigtsvækkende afslutning. Finans har set nærmere på forløbet.

Artiklens øverste billede
Restaurantejer Timo Hoffman fra Restaurant 8-Tallet i København gør klar til genåbningen den 21. april. Foto: Gregers Tycho.

Genåbningen er i fuld gang, men i restaurationskredse er det ikke glemt, at mange spisesteder i 15 dage blødte omsætning på grund af krav om bordreservation minimum 30 minutter før ankomst. Et krav, som Erhvervsministeriet og erhvervsminister Simon Kollerup har forklaret med krav fra sundhedsmyndighederne.

Et nyt notat fortæller

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.