Erhverv

Too Good To Go udrulles i 9.000 europæiske butikker

Mette Lykke (tv) er adm. direktør i Too Good To Go. Foto: Les Kaner - PR

Stop madspild, skolestrejke for klimaet, affaldsortering og genanvendelse. De seneste år har vist med tydelighed, at miljø og klima er på agendaen hos store dele af den danske befolkning, og derfor er det heller ikke mærkeligt, at flere og flere gerne vil samarbejde med den danske madspils-service Too Good To Go.

Nu har virksomheden, der har eksisteret siden 2016, netop landet sin største aftale nogensinde - nemlig med fødevarekoncernen Dagrofa.

I en pressemeddelelse annoncerer Dagrofa og Too Good To Go, at man vil udvide den allerede-eksisterende aftale til at være både lands- og europæisk dækkende.

Rent praktisk fungerer Too Good To Go således, at man gennem en app kan købe billige madvarer eller ”lykkeposer” af forskellige restauranter og fødevarekæder, der hentes ved lukketid og som indeholder mad, der ellers ville være smidt ud.

Indtil videre er Too Good To Go prøvet af i 29 lokale SPAR-butikker, og det er gået så godt, at det nu bliver en fast mulighed i mere end 9.000 europæiske SPAR-butikker, herunder.

Dagrofa råder over 511 danske dagligvarerbutikker, herunder SPAR-kæden, og med udrulningen af Too Good To Go-konceptet i de mere end 130 danske SPAR-butikker, regner man med at spare mere end 144 ton madspild om året. Ifølge Dagrofa svarer det til ca. 361 ton CO2.

Og det glæder især Too Good To Go.

»Jeg er selvfølgelig helt vildt glad for og stolt over, at vi nu tager kampen mod madspild til et helt nyt niveau i samarbejde med SPAR. Inden længe vil hele 9.000 europæiske SPAR-butikker være at finde i appen, hvilket gør samarbejdet til det ultimativt største i Too Good To Go’s levetid. SPAR fortjener stor respekt for at vise vejen på europæisk plan,« siger Heidi Boye, der er landechef for Too Good To Go i Danmark, i pressemeddelelsen.

Læs også
Top job