Serier

Dansk fodboldlegende gør comeback i rejsebranchen

Martin Jørgensen åbner rejsebureau og vil sælge rejser med bus og fly i Europa. Tiden er rigtig vurderer han efter en konkurs i juli forrige år.

Corona rammer verden
Fodboldspilleren Martin Jørgensen er tilbage. Ikke som fodboldspiller, men som direktør i rejsebranchen. Foto: PR.

Martin Jørgensen, der er tidligere landsholdsspiller i fodbold med 102 kampe for Danmark, gør comeback. Dog ikke på grønsværen, men i rejsebranchen. Han etablerer rejsebureauet Rejseriet, som tilbyder grupperejser i Europa med bus og fly.

Martin Jørgensen har tidligere drevet rejsebureauet De Graa Busser, men dette selskab gik konkurs i juli sidste år, fordi coronakrisen havde fjernet forretningsgrundlaget.

Nu vurderer han imidlertid, at tiden er den rette til at genoptage rejsevirksomheden.

»Grænserne åbner sig til andre lande, og rejselysten er stigende. Mange har ikke været ude at rejse i mere end et år, og de vil gerne afsted,« siger Martin Jørgensen.

Han tilføjer, at coronasituationen mere end nogensinde har vist, at det er relevant at benytte sig af et rejsebureau, hvor man som forbruger er bedst beskyttet.

Rejseriet vil bl. a. arrangere skræddersyede rejser for foreninger og grupper, men selskabet tilbyder også åbne rejser for et bredt publikum.

Blandt de aktuelle rejsemål er Kroatien, Færøerne, Østrig og Danmark. Planen er at tilføje flere destinationer i takt med en forventet stigende interesse.

Martin Jørgensen er fjerde generation i en familie, som i mere end 100 år har arrangeret rejser, da hans oldefar Laurits i 1920 åbnede en busrute mellem Rønde og Aarhus.

Læs også
Top job