• For abonnenter
Erhverv

Iværksættere vil erobre København med spøgelseskøkkener og flere madkoncepter

Som reaktion på svære vilkår under coronapandemien besluttede stifterne af Noahs Køkkens at satse på et køkkenkoncept, som i udlandet griber om sig. Målsætningen er, at man fra centrale storkøkkener skal levere måltider til private kunder i hele København.

Artiklens øverste billede
Foto: PR/Noahs Køkken

Med international erfaring i ryggen vil Daniel Baven og to iværksætterkolleger forsøge at få succes med deres bud på det koncept, som i udlandet går under så forskellige betegnelser som cloud kitchens, dark kitchens, ghost kitchens eller virtuelle køkkener.

Ambitionen er klar, når man træder ind på direktørens og medstifterens

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.