Erhverv

Modebrand lander første millionoverskud nogensinde med kendt kapitalfond om bord

Det er med Pandora-stifterne Per Enevoldsen og Winnie Liljeborg om bord, at det unge modebrand Skall Studio netop har landet sit førte millionoverskud nogensinde.

Det er Per Enevoldsen og Winnie Liljeborg, der ejer kapitalfonden North-East Venture, som har købt sig ind i Skall Studio. Foto: PR og Foto: North-East Family Office

Siden sin stiftelse i 2014 har regnskabstallene hos modebrandet Skall Studio ikke været videre imponerende - men det har ændret sig efter kapitalfonden North-East Venture sidste år kom om bord.

Nu kan Skall Studio, der delvist ejes af søstrene Marie Skall Fruensgaard og Julie Skall Fruensgaard, nemlig præsentere sit første millionresultat nogensinde. Med et overskud på 1,6 mio. kr. rykker tøjvirksomheden altså op i millionklassen, og det skyldes delvist den nye, erfarne ejerkreds.

North-East Venture ejes af Pandora-stifterne Per Enevoldsen og Winnie Liljeborg, som nu også ejer i omegnen af 20 pct. af Skall Studio. Også North-East Venture har i år kunnet præsentere sit bedste resultat nogensinde. Faktisk det første overskud siden stiftelsen i 2013. Kapitalfonden gik ud af 2020 med et overskud på ca. 4,5 mio. kr.

Skall Studio bryster sig af bæredygtighed og dansk tøjdesign i enkle linjer. Og målet med at få North-East Venture om bord var at blive ved med at udvikle på den bæredygtige strategi.

»Det at være bæredygtige har helt fra starten af været naturligt for os. Vi vil gerne udvikle os inden for det bæredygtige felt, hvor vi især vil udvikle på materialer. Derudover vil vi styrke brandet og få mere gang i udlandet. Der skal ske en masse gode ting for Skall Studio. Det skal ske med North-East Venture ombord i virksomheden – og det glæder vi os til,« sagde stifter Marie Skall Fruensgaard til Branchebladet Tøj om opkøbet.

Hun tilføjede:

»Med en ny ejerkreds kan vi styrke vores brand og arbejde videre på det, som vi allerede indtil nu har opnået med virksomheden.«

Læs også
Top job