Erhverv

Gratis færgebilletter til danskerne og millioner til turismeerhvervet - forstå sommerpakken på 2 minutter

Få overblikket over, hvem i erhvervslivet der får en hjælpende hånd af de nye hjælpeinitiativer for 1,6 mia. kr.  - og hvilke ønsker der ikke kom med i aftalen. 

Erhvervsminister Simon Kollerup har landet en sommerpakke med ny hjælp til erhvervslivet. "Sidste år kom danskerne godt rundt i sommerlandet og ud til den lokale kiosk, museum og hotel, og I år er det lige så vigtigt, at både danskerne og vores ramte erhverv får en god sommer," udtaler han i den forbindelse. 
Arkivfoto: Jens Dresling

Gratis færgebilletter, en restaurantpulje og et genoplivet rejsepas er blandt de tiltag, som ligger i den nye sommer- og erhvervspakke, der netop er faldet på plads. Hjælpepakken er en udmøntning af en tidligere aftalt rammeaftale og forhandlet på plads med et bredt flertal bestående af alle Folketingets partier med undtagelse af Liberal Alliance og Nye Borgerlige.

Finans har nærlæst aftalen og giver her overblikket over, hvem i erhvervslivet der får en hjælpende hånd af nye initiativer for samlet 1,6 mia. kr. - og måske vigtigst, hvad der ikke kom med i aftalen...

BRANCHENYT
Læs også