Erhverv

Danmarks største bilhus samler aktiviteterne under navnet Nielsen Car Group

Det nuværende kendte navn "Bilernes Hus" vil dog forsat præge facaderne i både Silkeborg, Køge og andre steder.

Selv om Bilernes Hus i Silkeborg og andre steder kommer ind under paraplyen Nielsen Car Gorup, vil koncernens forskellige brands forsat blive markedsført under deres egne navne, siger adm. direktør Bjarne Nielsen fra Nielsen Car Group. Foto: Joachim Ladefoged.

Danmarks største bilhus, Bilernes Hus med hovedsæde i Silkeborg, har skiftet navn til Nielsen Car Group.

Det sker for at samle aktiviteterne under ét fælles selskab, men selve varemærket ”Bilernes Hus” fortsætter og vil også i fremtiden præge selskabets bilforretninger.

»Vi har gennem det seneste års tid samlet vores aktiviteter under det, vi kalder Nielsen Car Group. Vi har haft nogle juridiske enheder som Bilernes Hus, Bjarne Nielsen og Leasing.dk samt nogle ejendomme, og dem samler vi nu under det samlende navn Nielsen Car Group,« siger adm. direktør Bjarne Nielsen.

Ændringerne sker for at få et bedre overblik over koncernen. I den forbindelse har selskabet flyttet aktiviteterne med salg af biler og service fra Bilernes Hus over i Nielsen Car Group, så det ligger i samme selskab.

»Det er primært sket for at udnytte de synergier, der er på tværs af afdelingerne. Eksempelvis vil Bilernes Hus i Silkeborg blive en del af Nielsen Car Group på lige fod med afdelingerne i Køge, Herning og hvor de ellers er,« siger Bjarne Nielsen.

Han kalder ændringen for en ren intern omrokering, og kunderne vil næppe bemærke ændringen.

»Vi vil stadigvæk markedsføre aktiviteterne i Silkeborg som ”Bilernes Hus” og aktiviteterne under ”Bjarne Nielsen” under navnet Bjarne Nielsen. Så der er tale om, at det hele ligger under paraplyen Nielsen Car Group. Vi brander virksomheden med de samme navne, som vi hele tiden har haft,« siger Bjarne Nielsen.

Ifølge Bjarne Nielsen er det tale om en uændret øverste ejerstruktur og med det samme holdingselskab, der er ejer.

Læs også