Erhverv

Dansk erhvervsikon udskifter hele direktionen omgående

Efter 14 år i direktørstolene hos Ege Carpets bliver der sagt farvel til John Vestergaard og Svend Aage Færch.

Her er den nye adm. direktør for Ege Carpets, Rune Stephansen. Han kommer fra en stilling som direktør for den svenskejede køkkenproducent, Nobia. Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Med omgående virkning udskifter det danske erhvervsikon Ege Carpets hele direktionen.

Der skal mere fokus på markedsføring og branding i fremtiden, og det koster altså det mangeårige makkerpar i virksomhedens direktion, John Vestergaard og Svend Aage Nielsen jobbet.

Det sker omgående efter »gensidig aftale,« som det hedder i en meddelelse fra tæppegiganten.

Den 55-årige Rune Stephansen bliver ny administrerende direktør. Han har senest været administrerende direktør for Nobia, der omfatter HTH-køkkener, Invita og Uno Form. Samlet har selskabet 1400 medarbejdere.

I Ege Carpets bestyrelse har man lagt vægt på, at Rune Stephansen har stor erfaring i organisationsudvikling, eksekvering, samt erfaring med at stå i spidsen for større, samarbejdende organisationer.

»Jeg er beæret over at være blevet valgt til at stå i spidsen for et så velrenommeret, sundt og ordentligt selskab som Ege Carpets. Jeg har stor respekt for den position, koncernen har skabt sig som et fyrtårn i den danske tæppebranche og for de resultater, der er skabt,« udtaler Rune Stephansen.

Ege Carpets hed tidligere Ege Tæpper, men har stadig hovedsæde i Herning.

Læs også