Erhverv

Kendtes tattoo-firma taber fortsat millioner

Trods investeringer fra en række kendisser og en selvkronet titel som "verdens største tatoveringsplatform" har danske Tattoodo igen i år røde tal på bundlinjen. Men det bekymrer ikke umiddelbart ledelsen.

Blandt en lang række af kendte, der har investeret i Tattoodo, er bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Bjarke Ingels, Daniel Agger og Christian Stadil. Foto: Evan Agostin, Evan Agostin, Jakob Jørgensen, Mogens Flindt

Danske Tattoodo har kronet sig selv som den største tatoveringsplatform i verden.

Den har 16 mio. følgere på Facebook og knap 4 mio. følgere på Instagram, og ejerkredsen består af det ene kendte navn efter det andet. Alligevel har Tattoodo aldrig nogensinde haft et positivt resultat på regnskabsfronten, og nu er egenkapitalen altså også helt nede at skrabe bunden.

Det fremgår af Tattoodos seneste årsregnskab, hvor underskuddet - om end en lille stigning fra 2019 - i 2020 lyder på 21,3 mio. kr. Egenkapitalen hos virksomheden er faldet til negative 7 mio. kr., hvor den året forinden var på 14,2 mio. kr.

»Det kræver store investeringer at opbygge en platform og et globalt fællesskab, som vi er i gang med. Når vi rejser nye penge, er det med opbakning fra de eksisterende investorer. Samtidig kommer der nye interessante investorer til. Det er for mig et signal om, at vi gør mange ting rigtigt,« har Caspar Høgh, vicedirektør i Tattoodo, tidligere udtalt til Finans i forbindelse med et negativt årsregnskab.

Tattoo-firmaet, der har eksisteret siden 2012 har gennem årene fået en række profilerede investorer med om bord. Aktuelt er både Hummel-stifter, Christian Stadil, arkitekt Bjarke Ingels, skuespiller Nikjolaj Coster-Waldau og tidligere fodboldspiller Daniel Agger en del af holdet. Også rigmændende Lars Tvede og Peter Warnøe har skudt millioner i Tattoodo gennem deres kapitalfond, Nordic Eye.

I regnskabet noterer ledelsen, at den negative egenkapital ikke bør være genstand for stor bekymring, da man allerede nu har fået både skrevne og mundtlige aftaler i stand om yderligere investeringer i selskabet. Derfor forventer man at egenkapital igen er positiv ved udgangen af året.


Læs også
Top job