• For abonnenter
Erhverv

Massiv kokkemangel i danske restauranter: Madklubben henter kokke i Sydeuropa

Det er svært for danske restauranter at finde kokke til at røre i gryderne. Derfor udvider Madklubben nu sin søgeradius med tusindvis af kilometer.

Artiklens øverste billede
Driftsdirektør i Madklubben, Kristoffer Friis Gleberg (tv), bruger ifølge ham selv det meste af sin hverdag på at lægge en kabale, så Madklubben ikke behøver at lukke restauranter på grund af kokkemangel. Foto: Madklubben

Der er massiv mangel på kokke og køkkenpersonale i restaurationsbranchen. Så stor mangel, at det nu får Madklubben-koncernen, der er moderselskab for 33 restauranter, til at rekruttere kokke over 2.000 kilometer væk.

Det fortæller driftsdirektør i Madklubben, Kristoffer Friis Gleberg.

»Manglen på kokke er udfordring

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.