Erhverv

Nu er boet efter Lars Larsen gjort op

Mere end to år efter hans død er boet efter Lars Larsen nu gjort op.

Lars Larsen, der døde i 2019, ses her til åbningen af den første jyske citybutik i Aarhus, hvor også verdens første Jysk Sengetøjslager slog dørene op i 1979. Foto: Benjamin Nørskov Foto: PR

Boet efter Jysk-grundlæggeren Lars Larsen er nu blevet opgjort, og det betyder, at Lars Larsens to børn og fire børnebørn nu hver især ejer 16,5 pct. af Lars Larsen Group. Den sidste procentdel ejes af Lars Larsens Jysk Fond. Det oplyser Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

»Jeg er glad for, at boet efter min far nu er gjort op, så vi kan koncentrere os 100 procent om at kigge fremad og sikre den fortsatte udvikling af Lars Larsen Group som en stærk, dansk, familieejet koncern,« udtaler siger Jacob Brunsborg, der er bestyrelsesformand i Lars Larsen Group.

Lars Larsen Group ejer udover Jysk-koncernen en stribe selskaber. Herunder Bolia.com, Actona Group og Ilva. Derudover er der også en investeringsarm i Lars Larsen Group, hvor der bl.a. bliver investeret i obligationer, børsnoterede aktier, infrastruktur og ejendomme.

»Det er vigtigt for alle i familien, at Lars Larsen Group fortsat bidrager positivt til samfundet - både i form af vækst og jobskabelse og i forhold til at investere i nogle af de teknologier, som skal være med til at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor rent klimamæssigt,« lyder det fra  Jacob Brunsborg.

Lars Larsen døde i august 2019 af kræft. I pressemeddelelsen understreger Jesper Lund, der er topchef i Lars Larsen Group, at det er gået hurtigt.

»Set i lyset af opgaven, herunder kompleksiteten, er jeg på vegne af de involverede stolt over, at vi har formået at gennemføre processen på under to år. Jeg vil i den forbindelse gerne takke vores samarbejdspartnere fra PwC og Kromann Reumert for deres store arbejde,« udtaler Jesper Lund.

Lars Larsen Group oplyser, at statskassen har modtaget mere end én milliard kr. i forbindelse med bobehandlingen.

Læs også
Top job