Erhverv

Radio Louds chefredaktør, Simon Andersen, er fuldt ud tilfreds med Radio- og tv-nævnets afgørelse om navn-og ejerskifte

Radio- og tv-nævnet godkender Radio Louds ønske om navn- og ejerskifte. Chefredaktør Simon Andersen er »nærmest lykkelig«.

Simon Andersen i Berlingske Medias lokaler i Pilestræde i København tirsdag den 31. august 2021. Simon Andersen bliver programdirektør og chefredaktør på Radio Loud og tiltræder den 1. september 2021. Det oplyser Berlingske Media i en pressemeddelelse.. (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix) Simon Andersen i Berlingske Medias lokaler i Pilestræde i København tirsdag den 31. august 2021. Simon Andersen bliver programdirektør og chefredaktør på Radio Loud og tiltræder den 1. september 2021. Det oplyser Berlingske Media i en pressemeddelelse.. (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix) Simon Andersen i Berlingske Medias lokaler i Pilestræde i København tirsdag den 31. august 2021. Simon Andersen bliver programdirektør og chefredaktør på Radio Loud og tiltræder den 1. september 2021. Det oplyser Berlingske Media i en pressemeddelelse.. (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix)

Radio- og tv-nævnet kom fredag med en længe ventet afgørelse om den omdiskuterede Radio Loud. Nu er det officielt, at radioen skifter navn til 24syv, og at Berlingske Medias køb af radiostationen godkendes.

Det vækker jubel på redaktionen bag Radio Loud, fortæller chefredaktør Simon Andersen...

Læs også
Top job