Serier

Champagnefirma har ekstra travlt efter opfordring om at droppe julefrokoster

Ægteparret Dinna Arbo og Michael Arbo står bag Champagne For Alle. Særligt efter statsministerens opfordring til at aflyse julefrokoster har de fået ekstra travlt.

Corona rammer verden
Champagne For Alle er stiftet af Dinna Arbo og Michael Arbo og holder til nær Greve. PR-foto

Ordrerne vælter ind hos den danske iværksættervirksomhed Champagne For Alle.

Selskabet, der er stiftet af ægteparret Dinna Arbo og Michael Arbo, sælger som navnet beskriver champagne til alle. Særligt efter statsminister Mette Frederiksen onsdag »kraftigt« opfordrede virksomheder til at aflyse årets julefrokost, har selskabet fået ekstra travlt.

»Der er virkelig fart på nu, hvor så mange julefrokoster bliver aflyst. Telefonerne ringer hele tiden. Jeg er vildt overrasket over, hvor mange virksomheder der gerne vil forkæle sine medarbejdere i år. Det er både små og store virksomheder, der kontakter os for at få champagne sendt hjem til medarbejderne, nu de ikke kan afholde julefrokoster som planlagt,« siger Dinna Arbo.

Hun fortæller, at Champagne For Alle siden statsministeren pressemøde har fået dobbelt så mange ordrer som normalt. Og allerede under pressemødet onsdag begyndte ordrerne ifølge Dinna Arbo at tikke ind.

»Virksomhedsejerne er selvfølgelig ærgerlige over, at de alligevel ikke kan forkæle deres medarbejdere med en julefrokost. Derfor kontakter flere os og sender champagne hjem til medarbejderne som et plaster på såret og for at vise, at de er glade for medarbejdernes indsats i løbet af året,« siger hun og understreger, at efterspørgslen i forvejen har været stor de seneste uger, hvor flere virksomheder allerede inden statsministerens opfordring aflyste julefrokoster pg.a. den stigende coronasmitte.

Champagne For Alle sælger i øjeblikket sine champagner enten enkeltvist eller på abonnement, hvor kunderne får tilsendt en kasse champagne hver eller hver anden måned. Men fremover vil Dinna Arbo og Michael Arbo satse endnu mere på salg til virksomheder.

Næste år lancerer stifterne derfor en champagnekasse målrettet virksomheder.

»Det tapper virkelig ind i det behov og den efterspørgsel, vi har oplevet under coronapandemien. Virksomhederne vil anerkende sine ansatte og forkæle de ansatte, og derfor får de nu mulighed for at få champagne på abonnement med et fredagsbar-koncept, som bliver sendt en gang om måneden,« siger Dinna Arbo.

Champagne For Alle forventer, at det vil være med til at skalere virksomheden yderligere. Indenfor det næste år forventer ægteparret at tredoble selskabet, som de stiftede i 2017.

Selskabet bag Champagne For Alle havde sidste år en bruttofortjeneste på 1,9 mio. kr. Overskuddet efter skat lød på 590.177 kr.

I 2021 forventer selskabet at lande et overskud på over 800.000 kr.

Champagne For Alle har fem medarbejdere og holder til nær Greve.

Læs også
Top job