Erhverv
BREAKING

»Vanvittigt travlt år« gav volumenrekord på over 100 milliarder

Ifølge erhvervsmægleren Colliers bød 2021 på en næsten 50 pct. fremgang i transaktioner, der nåede 105 mia. kr. Internationale købere stod for langt størstedelen af de mest opsigtsvækkende handler. Over for EjendomsWatch sætter direktør Peter Winther ord på udsigterne for i år, hvor detailhandlen ifølge ham står foran comeback.

Internationale investorer har ifølge direktør Peter Winther fra Colliers set sig varme på danske ejendomme, "fordi vi fortsat bliver betragtet som et såkaldt safe haven med en stabil økonomi og sikre afkast." Foto: PR

Med et hop på knap 50 pct. fra 2020 blev det forgangne år historisk på markedet for investeringsejendomme. Ifølge erhvervsmægleren Colliers resulterede de rødglødende 12 måneder således i en samlet transaktionsvolumen på 105 mia. kr. – et milliardtal, der for første gang tælles i tre cifre.

Colliers-partner Peter Winther, der i dag har titel af executive director med ansvar for capital markets, fortæller, at man ikke var langt inde i 2021, før det tegnede til at blive ”et vanvittigt travlt år på tværs af hele spektret af ejendomsinvesteringer.”..

Læs også
Top job