Erhverv

Restaurantbranche om coronaplan: Vi skal fri af alle restriktioner, så vi atter selv kan tjene penge

Restauranter og værtshuse forventer efter en ny aftale, at de fra februar slipper for krav om stop for servering kl. 22. Erhvervsministeren lover branchen yderligere genåbning fra udgangen af januar, hvis der er en »stabil udvikling i epidemien«.

De danske værtshuse og restauranter er i hvert fald frem til 31. januar underlagt restriktioner med lukketid kl. 23 og stop for servering kl. 22. Arkivfoto: Marie Ravn.

Skuffelse over fortsatte restriktioner og udsigt til et lukket natteliv også ind i februar. Til gengæld en vis tilfredshed med løfte om, at flere restriktioner kan forsvinde ved udgangen af januar.

Sådan lyder reaktionen i restaurationsbranchen til, at de nugældende krav om lukning af nattelivet og stop for servering af alkohol kl. 22 ruller videre fra søndag. Da udløber de nugældende coronaregler ellers...

Læs også
Top job