Erhverv

Vegansk startup får Magnus Kjøller og Pierre-Emerick Aubameyang med om bord

Med nu både Magnus Kjøller og Pierre-Emerick Aubameyang med på holdet gør den danske virksomhed The Plant Era klar til at indtage Asien.

Magnus Kjøller, mangemillionær og serieinvestor, satser på, at plantebaseret kost kommer til at vinde frem i den professionelle sportsverden. Foto: PR Fodboldspiller Pierre-Emerick Aubameyang bliver brand-ambassadør for danske The Plant Era. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix.

Det er ikke mange måneder siden, at den danske serieinvestor og mangemillionær Magnus Kjøller blev medejer af det virtuelle fitnessfirma Holodia - og nu har han altså kastet sin kærlighed på endnu en virksomhed i sundhedens navn.

Han er nemlig netop blevet medejer af firmaet The Plant Era, der producerer vegansk proteinpulver målrettet bl.a. professionelle atleter. Og forventningerne er høje.

»The Plant Era har knækket koden, så den naturlige smag er god, og produkterne klumper ikke. Mange professionelle atleter foretrækker allerede en plantebaseret kost, så vi ser gode perspektiver for The Plant Era de kommende år,« siger Magnus Kjøller i meddelelsen.

Én af de professionelle atleter, der taler stærkt for plantebaseret kost, er den kendte fodboldspiller Pierre-Emerick Aubameyang, som sammen med Magnus Kjøller netop er blevet en del af holdet hos The Plant Era - dog som ambassadør for brandet.

»Fart er afgørende for min spillestil, så jeg har altid haft fokus på at maksimere min fysiske kondition. Derfor er det vitalt at finde de bedste kosttilskud på markedet, og jeg er glad for at samarbejde med The Plant Era, der deler min passion,« siger Arsenal-angriberen.

The Plant Era, der blev stiftet i 2019, har hovedsæde i København og er i fuld gang med at lede efter investorer, der kan hjælpe med at skalere virksomheden.

Målet med det nye samarbejde med Magnus Kjøller og Pierre-Emerick Aubameyang er bl.a. at slå igennem på det asiatiske marked, forklarer Nicholas Orsini, der er medstiftet af The Plant Era.

»Vores hovedfokus er Japan, hvor vi vil være first movere inden for det plantebaserede space. Inden for de næste par år er målet at udvide til Kina og Sydkorea,« siger han og tilføjer:

»Vi har brug for kapital til at skalere forretningen, så det er meget spændende for os at have fået Magnus Kjøller, der selv har bevist sig som iværksætter, med på rejsen. Det vil få kæmpe værdi for os.«

I seneste regnskabsår havde The Plant Era et underskud på 998.000 kr.

Læs også
Top job