Erhverv

Grillproducenten Weber undskylder for email med opskrift efter dødsfald af sangeren Meat Loaf

Et tilfældigt sammenfald mellem en udsendelsen af en opskrift på farsbrød og sangeren Meat Loafs død får nu grillproducenten Weber til at undskylde.

Den amerikanske sanger Meat Loaf, der her ses i  i København i 1993, døde 74 år gammel. Samme dag, som annonceren af hans død, udsendte grillproducenten Weber utilsigtet en opskrift på barbecuemarineret farsbrød. Foto: Søren Jensen Foto: Louise Herrche Serup

Sommetider må man bare lægge sig fladt ned og beklage – også selv om der ikke var så meget, man selv kunne have gjort.

Sådan har situationen været hos den amerikanske grillproducent Weber, der hver fredag udsender ”Ugens Opskrift” på email. Denne fredag kom grillproducenten mildest talt til at fremstå morbid i forbindelse med ugens valg.

Ugens opskrift var således en instruktion til at forberede barbecuemarineret farsbrød – på engelsk kaldet “BBQ Meat Loaf”. Men den opskrift kom til at fremstå særdeles uheldigt, da det kort tid efter blev annonceret, at rocksangeren Marvin Lee Aday, bedre kendt som Meat Loaf, var afgået ved døden.

Weber opfangede selv den utilsigtede brøler og måtte kort tid efter udsende en dybtfølt undskyldning til nyhedsbrevets modtagere.

Det skriver Bloomberg.

»Da vi delte denne opskrift med jer, var vi ikke klar over det beklagelige dødsfald af den amerikanske sanger og skuespiller Mr. Marvin Lee Aday, også kendt som Meat Loaf. Vi vil gerne udtrykke vores dybeste undskyldning for denne uagtsomhed og for enhver fornærmelse, som denne email måtte have forårsaget,« skrev Weber til sine kunder.

Den børsnoterede grillproducent udtrykte samtidig sine kondolencer med Marvin Lee Adays familie og fans.

Meat Loaf døde torsdag ifølge en meddelelse fra familien udsendt af hans mangeårige agent Michael Greene. Han blev 74 år.

Meat Loaf er særligt kendt for sit andet album, Bat Out of Hell, som endte som en stor succes og solgte flere end 43 mio. eksemplarer, hvilket gør albummet til et af de bedst sælgende nogensinde.

Læs også
Top job