Erhverv

Danske Moodings går konkurs efter flere år med underskud

Designvirksomheden Moodings er taget under konkursbehandling knap en måned efter, at selskabet blev sendt i rekonstruktion.

Alexander Thygesen har været adm. direktør i- og medejer af Moodings indtil konkursen. Arkivfoto: PR.

En dansk designsucces.

Sådan er virksomheden Moodings ad flere omgange blevet beskrevet - men nu ser det ud til, at rejsen er slut for den unge og ellers hurtigtvoksende interiørforretning.

Selskabet Moodings ApS er nemlig taget under konkursbehandling efter knap en måned i rekonstruktion.

Det bekræfter kurator Albert Juul Digens.

Siden Moodings blev stiftet i 2015 har virksomheden mere end fordoblet sin omsætning nærmest hvert eneste år og har haft stor succes i Danmark. Derfor havde man også store planer om snart at skulle indtage udenlandske markeder på samme vis.

Til trods for den høje omsætning, har Moodings imidlertid haft røde tal på bundlinjen de sidste tre år og det resulterede I, at selskabet i april blev sendt i rekonstruktion som et sidste forsøg på at redde økonomien.

Det lykkedes ikke og virksomheden går nu konkurs. Albert Juul Digens oplyser imidlertid, at konkursboet allerede er blevet solgt, men kan endnu ikke løfte sløret for, hvem der har købt aktiverne.

Moodings sælger møbler og andet interiør gennem sin webshop og er aktiv på bl.a. Instagram og Facebook, hvor virksomheden har mere end 100.000 følgere samlet set.

Selskabets Instagram-profil er stadig aktiv med daglige opslag om bl.a. nye sæsonvarer, men går man ind på webshoppen er det ikke længere muligt at købe varer.

Finans har forsøgt at indhente en kommentar fra Moodings’ adm. direktør, Alexander Thygesen, men indtil videre uden held.

Læs også
Top job