• For abonnenter
Erhverv

Prisstigninger presser salget af økologi

Salget af de dyreste økologiske produkter begynder nu at falde. Den høje inflation får forbrugerne til at spare og vælge billigere varer.

Artiklens øverste billede
Voldsomme prisstigninger får nogle forbrugere til at skære ned på indkøbet af de dyreste økologiske produkter - eksempelvis oksemørbrad. Foto: Stine Bidstrup

De voldsomme prisstigninger tvinger danskerne til at spænde livremmen ind. Det begynder nu at presse salget af dyre fødevarer – herunder en række af de dyreste økologiske produkter.

»På de dyreste, økologiske udskæringer begynder vi nu at mærke en tilbageholdenhed. En økologisk mørbrad bliver jo svinedyr, inden den når ud til

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.