Erhverv

Gourmetrestaurant fejrer 30 års jubilæum med 30 retters-menu

De fleste gourmetrestauranter tilbyder en fast menu af passende størrelse, men muligheden for at gå hele linen ud foreligger også. Se her hvilken restaurant, der i anledning af sit 30 års jubilæum tilbyder ikke færre end 30 retter.

Frederikshøjs indehaver og chefkok Wassim Hallal tilbyder lidt af hvert på sin Frederikshøj de Luxe-menu. Gæsterne ser ud til at tage godt imod hans kokkekunster, eftersom han har branchens største overskud i 2014. Foto: Michael Hansen

Det er og bliver en udskrivning lidt større end en stor Big Mac-menu, når man frekventerer diverse Michelin-restauranter. Men så venter der også en totaloplevelse. Men flere og flere af gourmetrestauranterne tilbyder faktisk en skræddersyet totaloplevelse, så man på forhånd kan købe hele pakken med champagne, vinmenu, kaffe og avec, således at den endelige regning ikke indeholder ubehagelige overraskelser.

På Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus kan man købe en Frederikshøj de Luxe-menu til 2500 kr. per person, mens Silkeborg-restauranten Karoline Amalie har sin Hele Molevitten-menu til 1700 kr...

Læs også
Top job