Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Direktørfyringen på milliardprojektet Amager Bakke er en realitet - energichefen tager over

Ulla Röttger har haft sin sidste arbejdsdag som direktør for Amager Ressourcecenter og Amager Bakke. Energichef Dan Fredskov er udpeget som den midlertidige afløser, der skal føre byggeriet af Amager Bakke frem til målstregen.

Skraldekamp for milliarder
Ulla Röttger får ikke lov til at klippe silkesnoren til det 4 mia. kr. dyre affaldsanlæg, som hun har kæmpet for i årevis. Foto: Rune Aarestrup Pedersen.

Efter et langstrakt bestyrelsesopgør er fyringen af direktøren og idémageren bag prestigeprojektet Amager Bakke en realitet. Ulla Röttger forlod direktørkontoret onsdag, efter at hun blev enig med bestyrelsen om en fratrædelsesaftale. Selskabets energichef Dan Fredskov tager over som konstitueret adm. direktør.

Den 63-årige Ulla Röttger har siden 2001 været direktør for affaldsvirksomheden Amagerforbrænding, der i forbindelse med beslutningen om at bygge Amager Bakke i 2012 skiftede navn til Amager Ressourcecenter (ARC). Fyringen kommer, efter at Finans har afsløret, hvordan Ulla Röttger har stået bag alvorlige fejlestimater og tomme advarsler i kampen for at få politikerne til at finansiere verdens mest moderne affaldsanlæg for borgernes penge...

BRANCHENYT
Læs også