Erhverv
0

Mærsk napper Danfoss' kommunikationsdirektør

Mette Refshauge, der har været i Danfoss i fire et halvt år, skifter til august til Mærsk, hvor hun skal være kommunikationsdirektør for afdelingen Transport & Logistics.

Mette_Refshauge skal være ny kommunikationsdirektør i Mærsks største forretningsområde, Transport and Logistics. Hun forlader dermed Danfoss og Als. Foto: Danfoss

En ny kvinde skal være chef for kommunikationen i det største forretningsområde i det nye Mærsk. Mette Refshauge bliver fra 1. august kommunikationsdirektør i Mærsk Transport and Logistics

»Det har været en svær beslutning, for jeg har været meget glad for at være i Danfoss. Men jeg kunne ikke sige nej til muligheden for at blive kommunikationsdirektør i det, der nu bliver Mærsks kerneforretning med omkring 70.000 ansatte,« siger Mette Refshauge, 43 år.

Hun har været i Danfoss i fire et halvt år og boet på Als, hvor industrikoncernen har hovedsæde.

Nu flytter hun og hendes to børn på 8 og 12 år tilbage til hovedstadsområdet, hvor de kom fra.

»Det bliver et anderledes job, fordi det jo er en anden branche, og fordi Mærsk som verdensleder står over for en rejse, hvor der skal investeres i vækst og i konsolidering,« siger Mette Refshauge.

I Danfoss skal man nu i gang med at finde en ny til at tage over.

»Mette har ydet en stor og flot indsats og har i løbet af sine godt fire et halvt år demonstreret, hvordan målrettet og integreret kommunikation kan skabe synlige og positive resultater for forretningen, omdømmet og kulturen,« har Danfoss' koncernchef, Niels B. Christiansen, udtalt i den interne meddelelse til Danfoss' medarbejdere.

I Mærsk peger Caroline Pontoppidan, leder af "general counsel and corporate affairs", på Mette Refshauges brede erfaring.

»Mette har en overbevisende historik i at levere stærke resultater i forskellige kommunikationsdiscipliner og -kanaler. Hun er en meget erfaren leder og en tillidsvækkende rådgiver og sparringspartner på det øverste ledelsesniveau,« udtaler Caroline Pontoppidan i Mærsks interne orientering.

Mette Refshauge har tidligere arbejdet i bl.a. SAS og TDC.

BRANCHENYT
Læs også