Erhverv
0

Det har du ikke set før: Verdens største "sodavandsautomat" spytter dyre luksusbiler ud

Kvadratmeterprisen i Singapore er så høj, at Autobahn Motors har stablet luksusbiler i 15 etager som i en sodavandsmaskine for at kunne vise dem frem.

Især om aftenen er tårnet med biler i 15 etager hos Autobahn Motors i Singapore imponerende. Der er udelukkende tale om brugte luksusbiler som eksempelvis Ferrari, Bentley og Lamborghini. Tårnet fungerer som en "sodavandsmaskine", hvor man på et display beder om om at få bilerne bragt ned til gadeniveau for at se dem. Foto: Gary Hong/Autobahn Motors

Skulle det være en Ferrari? Eller en Lamborghini? Så gerne. Tryk på knappen i displayet, og den ønskede model bliver hentet ned på gadeniveau fra en af de 15 etager. På samme måde som man køber en sodavand i en automat.

60 luksusbiler er konstant på udstilling hos Autobahn Motors i Singapore. Og fordi kvadratmeterprisen på jord er så høj, har selskabet besluttet at stable dem i glasbokse, så kunderne kan se dem udefra. I op til 15 etager står de smukke biler oplyst om natten.

Der er tale om brugte luksusmodeller fra Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche, McLaren og andre eksklusive mærker.

Efter at have set på de stablede biler kan kunderne gå ind i butikken og på et display bede om at få fremvist en af de udstillede biler. Det tager to minutter for robotanlægget at få en bil transporteret ned i gadeniveau.

»Vi manglede simpelthen lagerplads til vores biler. Men på samme tid ville vi gerne være kreative, og derfor lavede vi løsningen med robotanlægget. Samtidig er det et spektakulært udstillingsvindue,« siger adm. direktør Gary Hong fra Autobahn Motors til Reuters. 

Han har til andre medier fortalt, at han blev inspireret til "bilautomaten" efter et besøg hos Toys'R'Us, hvor man havde stablet Matchbox-biler i glasæsker.

BRANCHENYT
Læs også