Erhverv

Svensk landshold skal drikke Carlsberg efter ny sponsoraftale

Carlsberg har indgået en fire-årig aftale med det Svenska Fotbollförbundet, og samarbejdet indledes i dag med VM-kvalifikationskampen mod Frankrig.

Carlsberg skal sponsere det svenske fodboldlandshold de kommende fire år. Og det begynder i aften med VM kval-kampen mod Frankrig på svenskernes hjemmebane. Foro: Lars Poulsen

Carlsberg har udvidet sit sponsorskab med endnu et fodboldlandhold. Bryggeriet bliver de næste fire år officiel partner for det svenske fodboldforbund, SvFF, og for herrelandsholdet i særdeleshed.

Sverige spiller fredag aften VM-kvalifikationskamp mod Frankrig, og det markerer samtidig begyndelsen på den nye aftale. Den indebærer, at Carlsberg bliver den officielle øl-partner for forbundet.

I forvejen er Carlsberg en del af sponsorkredsen omkring det danske, det irske og det engelske fodboldlandshold.

»Med Carlsbergs langvarige engagement inden for fodbold virker samarbejdet med det svenske forbund næsten selvfølgeligt. Vi ser frem til samarbejdet og de muligheder, det giver os for at arbejde med de svenske fodboldfans,« siger Anna Hällöv, der er markedsdirektør i Carlsberg Sverige.

Carlsberg er sammen med Heineken de største sponsorer inden for fodbold. Carlsberg har siden 1988 sponseret EM-slutrunderne i fodbold og har især en lang række sponsorater med klubber i England, Tyskland og Danmark.

Læs også
Top job