Erhverv

Her er verdens rigeste kendisser

Sportsstjerner nærmer sig toppen, men ingen kan komme i nærheden af den amerikanske rapper Diddy, tidligere kendt som Puff Daddy.

Diddy kan glæde sig over at være verdens rigeste kendis. Foto: AP.

Der er de rige kendisser, og så er der de rigtig rige kendisser.

Med en årsløn på 130 mio. dollars er der ingen over og ingen ved siden af rapperen Diddy, når det handler om at være den kendis med den højeste årsløn i 2016, skriver det amerikanske erhvervsmedie Forbes.

Størstedelen af hans formue kommer fra at have solgt en tredjedel i sit tøjbrand, kaldet Sean John. Det sikrede ham alene 70 mio. dollars i den 12 måneders periode, som Forbes har målt i.

På andenpladsen kommer sangerinden Beyoncé, der heller ikke kan sige sig fri fra at have haft et år med en indtjening før skat på 105 mio. dollars, hvilket er nok til at overgå forfatteren J.K. Rowling, der er kendt for at have skabt Harry Potter-universet.

Hun måtte "tage til takke" med en årsløn på 95 mio. dollars, hvilket var nok til lige præcis at knibe sig ind i top 3 med en årsløn på 1 mio. dollars mere end musikeren Drake.

Selvom sportsstjernerne ikke er blandt de absolut rigeste, så kan den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo fra Real Madrid glæde sig over, at han ikke bare for nylig har vundet både det spanske mesterskab og den fineste europæiske klubturnering, Champions League.

Udover hans årsløn som fodboldspiller, sikrer hans mange sponsorater ham en samlet indtjening i det forgangne år på 93 mio. dollars.

Der er i øvrigt også lidt skandinavisk islæt på listen, idet den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic runder listen af med en placering som nummer 100. Det sker på baggrund af en indtægt før skat på 32 mio. dollars det seneste år.

Hele listen kan findes her hos Forbes.

BRANCHENYT
Læs også