Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Han rejste til USA på prøve og blev hængende i 20 år

Oprindelig var det kun meningen, at Søren Abildgaard skulle være blevet i USA et par år. Men nu er det blevet til næsten en snes, så selv om rødderne er danske, er tilværelse og karriere solidt plantet i Amerika.

Globale Danskere

Egentlig var det kun meningen, at han ville blive i USA et par år, men i løbet af interviewet skinner det tydeligt igennem, at det vist er blevet til lidt mere. Næsten 20 år for at være helt præcis. For selv om 50-årige Søren Abildgaard med jævne mellemrum besøger familien i Danmark, kan det ikke skjules, at det danske sprog gengives med en solid snert af amerikansk accent. Selv om Søren Abildgaard er dansk gift – og sammen med hustruen rejste til USA i 1999 – har en lang karriere i internationale softwarevirksomheder og domicil i San Francisco nemlig sat sine tydelige spor.

»Om jeg vender hjem igen på permanent basis, er ikke noget, jeg går og tænker over til daglig. Jeg tror i sidste ende, at det bliver min hustru, mine nu voksne børn og resten af familien, der bliver afgørende for den beslutning,« siger Søren Abildgaard, der efter en karriere hos blandt andre Autodesk, Microsoft og Adobe nu er tiltrådt en stilling som senior vice president of engineering hos den danske softwarevirksomhed Zendesk. ..

BRANCHENYT
Læs også