Serier

24-årig fynbo arbejder for lige adgang til verdens bedste universiteter

Talent går til spilde, når den økonomiske eller sociale baggrund hindrer unge i at søge ind på drømmestudiet, mener Emil Bender Lassen. Organisationen, han er medstifter af, har på fire år hjulpet 3.300 unge.

Globale Danskere
Emil Bender Lassen og Anna Gross stiftede Project Access sammen med Rune Kvist i 2016. Målet var dengang som nu at støtte og vejlede unge på deres vej mod drømmestudiet. Privatfoto Storbritanniens dronning, Elizabeth 2., hilser på studerende på King's College i London. Privatfoto Emil Bender Lassen er blot 24 år, men har allerede opnået international anderkendelse for sit arbejde i Project Access, der skal hjælpe underprivilegerede unge fra hele verden til at komme i gang med en universitetsuddannelse og udnytte deres potentiale. Foto: Henrik Malmgreen

Næppe ret mange unge fra Middelfart har mødt dronning Elizabeth 2. af Storbritannien og fået en selskabelig sludder om fremtid og karriere. Men det har 24-årige Emil Bender Lassen, der som studerende på King’s College i London sidste år fik mulighed for at trykke hånd med den britiske regent. ..

BRANCHENYT
Læs også