Serier

Redaktionschef på TV 2 News skiftede spor og blev tøjdesigner i Dubai

Da Mia Louise Jellig-Nielsen for fem år siden forlod en travl tilværelse i mediebranchen, havde hun ikke forestillet sig, at hun skulle være tøjdesigner i Dubai. I dag driver hun en virksomhed, der er repræsenteret i otte lande.

Globale Danskere
En journalist er pr. definition nysgerrig, så mens manden passede sit job som fotograf for TV 2 med Mellemøsten som arbejdsområde, udforskede Mia Louise Jellig-Nielsen Dubai og landede pludselig på tekstilmarkedet i den gamle bydel. Dermed var hendes skæbne beseglet. Foto: Privat For fem år siden forlod Mia Louise Jellig-Nielsen en fortravlet tilværelse som redaktionschef på TV 2 News. I dag er hun selvstændig tøjdesigner og producent i Dubai. Et karriereskifte lidt ud over det sædvanlige synes nogle, men selv synes hun ikke forskellen er så stor. Foto: Privat

Kan man sammenligne et job som redaktionschef på TV 2 News med en tilværelse som selvstændig tøjdesigner og producent i Dubai?

For den 40-årige Mia Louise Jellig-Nielsen er svaret ja. Ifølge hende er der ikke den store forskel på nyheder og tøjdesign; det handler om at fange det, der er oppe i tiden, og kunne agere hurtigt, mens interessen er der. ..

BRANCHENYT
Læs også