Karriere

»Jeg lever i intervaller på tre måneder. Hvad viser den næste scanning?«

Som forsanger i den jyske heavy metal-gruppe Pretty Maids tog Paul Christensen kunstnernavnet Ronnie Atkins og opnåede succes i både ind- og udland op gennem 1980'erne. Bandet har fået et comeback, men nu er sangeren ramt af uhelbredelig lungekræft.

Paul Christensen, som benytter kunstnernavnet Ronnie Atkins, har opnået stor succes som forsanger i heavybandet Pretty Maids. Foto: Casper Dalhoff At Paul Christensen har opnået succes i musikbranchen kommer tydeligt til udtryk i hans hjem i Vejle. Foto: Casper Dalhoff Paul Christensen udgiver i det kommende år en soloplade med dybt personlige sange. Foto: Casper Dalhoff Paul Christensen (Ronnie Atkins, Pretty Maids), forsanger i bandet Pretty Maids, som har fået et comeback med bandet og et soloalbum. 
Paul Christensen er i foråret 2020 blevet ramt af en uhelbredeligt kræftsygdom der gør livet som musiker svært. Paul Christensen (Ronnie Atkins, Pretty Maids), forsanger i bandet Pretty Maids, som har fået et comeback med bandet og et soloalbum. 
Paul Christensen, er i foråret 2020 blevet ramt af en uhelbredeligt kræft sygdom der gør livet som musiker svært. Paul Christensen indrømmer, at der blev festet igennem i 1980'erne, da Pretty Maids brød igennem. Foto: Casper Dalhoff Pretty Maids fejrede deres første udgivelsen med øl og cigaretter foran pissoiret på Gråbrødretorv i København i 1984. Fra venstre er det Allan Nielsen, Henrik Andersen, Kenneth Hansen, Paul Christensen og Johnny Møller. Foto: Jesper Stormly Hansen Pretty Maids har oplevet fornyet succes som pladeudgivende og turnerende band. Her er bandet på festivalen Copenhell på Refshaleøen, Amager i 2019. Foto:  Per Lange Koncert med Pretty Maids på Helviti scenen, Copenhell 2019, Refshaleøen, Amager.

Vi er nødt til at tale om navnet.

Interviewofferet bærer det borgerlige navn Paul Christensen, men lystrer fortsat – 56 år gammel og 40 år inde i karrieren som forsanger i den jyske, internationalt anerkendte heavy metal-succes Pretty Maids – navnet Ronnie Atkins, når han står på scenen. ..

Læs også