Karriere

En evig Giro-drøm kan gå i opfyldelse for den fremadstormende dansker

Mikkel Frølich Honoré har hentet karrierens første sejre i løbet af foråret, men han mangler stadig at opnå sin største drøm. Det kan ændre sig i Giro d'Italia, som han bl.a. har fået et specielt forhold til på grund af svigerfamilien.

Mikkel Frølich Honoré under sin Giro d'Italia-debut i 2019. Årets Giro d'Italia begynder med en 8,6 km prolog i Torino. Foto: Justin Setterfield/Getty Images.

Nogle gange skal man se det gå i opfyldelse, før man virkelig tør tro på det. Ligesom med den første store kærlighed, der får én til at føle sig overbevist om, at der findes en eneste ene. Eller en uventet jobmulighed, der kan skabe drømmen om en karriere. Det kan også være den første artikel i avisen, der danner grundlaget for en vis berettigelse til en plads i spalterne.

»Min første sejr gav mig virkelig en tro på mig selv. ”Det kan lade sig gøre,” tænkte jeg. Det har været med til at gøre mig mere afslappet. Jeg stresser ikke længere over, at nu skal jeg vinde dét løb eller dét løb,« siger Mikkel Frølich Honoré...

Læs også
Top job