Karriere

Boganmeldelse: Ledelse handler om at koble både hjerne og hjerte sammen

Ledelse handler om mennesker, om at sætte en ambitiøs retning og skabe et trygt miljø for udvikling af organisationen, af medarbejderne og af ens ledelsesstil, og det kræver både en skarp hjerne og et stort hjerte, ifølge en ny bog.

Bogen Human Leadership er et stærkt opråb på, hvad ledelse er og handler om. Er du god til at uddelegere, men glemmer at følge op, både i trivsel og performance? Så har du nok tendens til at være en fraværende leder. Fortæller du dine medarbejder, hvordan de skal gøre det, i stedet for at inspirere dem til at finde veje og løsninger? Så har du nok tendens til at være ”inde over alt-lederen”.

Human Leadership er en ny hjælp-til-selvhjælp bog for ledere. Og den holder, hvad den lover på en meget positiv måde og med en konstruktiv tilgang til, hvordan en leder vender fokus fra ”sig selv” til at lede medarbejdere med at trives og lykkes, så holdet og resultaterne blomstrer. Det lyder lovende. Man bliver i hvert fald glad i låget af at læse bogen. For hvem vil ikke gerne have sådan en leder eller selv være sådan en leder? I læsningen møder man åbne fortællinger fra danske topledere om deres egen lederadfærd og refleksioner på deres læring gennem lederlivet. ..

Læs også
Top job