Serier

Et tegn på erfaring hos mænd har været skamfuldt for kvinder. Men nu kommer sølvsøstrene

Hos mænd er gråt hår et tegn på erfaring. Hos kvinder har de første stride hår længe været et tegn på den frygtede alderdom – og er derfor blevet skjult. Men der er langsomt ved at ske en ændring.

Corona rammer verden
Mette Marie Lei Lange har valgt at stå ved sine grå hår, men det er en beslutning, som tager tid at føre ud i livet, når man har farvet hår de seneste mange år. Foto: Stine Bidstrup Mette Marie Lei Lange er influencer og besluttede sig i forbindelse med corona til at lade det grå komme frem. Hun begyndte at farve sit hår for at skjule det grå, da hun var midt i 30'erne, nu er hun knap 40 og vil gerne stå ved sig selv og bevise over for sig selv og andre, at man godt kan se godt ud med grå hår. 
Foto: Stine Bidstrup Mette Marie Lei Lange er influencer og besluttede sig i forbindelse med corona til at lade det grå komme frem. Hun begyndte at farve sit hår for at skjule det grå, da hun var midt i 30'erne, nu er hun knap 40 og vil gerne stå ved sig selv og bevise over for sig selv og andre, at man godt kan se godt ud med grå hår. Foto: Stine Bidstrup Mette Marie Lei Lange er influencer og besluttede sig i forbindelse med corona til at lade det grå komme frem. Hun begyndte at farve sit hår for at skjule det grå, da hun var midt i 30'erne, nu er hun knap 40 og vil gerne stå ved sig selv og bevise over for sig selv og andre, at man godt kan se godt ud med grå hår. Foto: Stine Bidstrup Det blev bemærket, da Jane Fonda sprang ud som gråhåret trods sine 82 år. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni Andie Macdowell med sit naturlige grå look i Cannes. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

En 82-årig kvinde med gråt hår.

Det er ikke umiddelbart et særsyn. Alligevel skabte det overskrifter i de kulørte medier, da skuespilleren Jane Fonda for første gang viste sig som gråhåret til Oscar-showet sidste år. ..

Læs også