Navne

»Når jeg er blevet spurgt om Jens og Viggo, har jeg stået ved, hvad de gjorde, og været stolt af dem begge«

50 år onsdag: Chefredaktør Nicolai Kampmann er søn af Jens Kampmann, mens farfaren var den socialdemokratiske statsminister Viggo Kampmann. Nu er han ligesom tidligere på en arbejdsplads med forbindelse til fagbevægelse og Socialdemokratiet.

Chefredaktør Nicolai Kampmann, der er søn af tidligere minister og erhvervsmand Jens Kampmann, voksede op i København. Nu bor han med sin familie i Hvidovre.
Foto: A4 Medier Weekend Nu. Ny avis på gaden. Direktør Nicolai Kampmann. Nicolai Kampmann og annonce og marketingschef, Preben Storm Schmidt gennemlaeser foerste nr. af Weekend nu. Foto: Jacob Ehrbahn.

Siden han blev journalist, har Nicolai Kampmann, søn af tidligere socialdemokratisk minister Jens Kampmann, været på flere arbejdspladser med tilknytning til fagbevægelse og Socialdemokratiet.

Nicolai Kampmann er adm. direktør og chefredaktør for medieplatformen A4 Medier, tidligere Avisen.dk, som fagbevægelsen via A-Pressen har understøttet med millioner af kroner. I et forsøg på at styrke økonomien er kodeordet blevet betalingsportaler frem for gratis adgang til nyheder...

Læs også