Navne

»Jeg er blevet mere opmærksom på de frihedsgrader, der følger med, når man sparer op i både pension og bolig«

50 år tirsdag: Ulrikke Ekelund var som cheføkonom i BRFkredit en flittig gæst i spalter og på skærmen. Nu indtager hun som direktør i Pensiondanmark en mere tilbagetrukket rolle.

Ulrikke Ekelund fotograferet foran den særegne, fem etager høje mosvæg i Pensiondanmark, hvor hun er direktør med ansvar for kommunikation og presse. Foto: Ursula Bach, Pensiondanmark. Ulrikke Ekelund. Pensiondanmark.

Det ville sikkert være muligt at tapetsere en væg i et parcelhus med citater, som Ulrikke Ekelund i en 10-årig periode frem til 2014 lagde navn til. Til gengæld ville der formentlig blot kunne dækkes huller i tapetet efter søm og skruer med udtalelser, som hun er kommet med i trykte og levende medier i de senere år.

Ulrikke Ekelund er direktør og medlem af ledelsen i Pensiondanmark med ansvar for kommunikation og presse. Hun har i arbejdsmarkedspensionsselskabet, hvor flere end 730.000 lønmodtagere har deres pensionsordning, ansvar for primært ekstern kommunikation. Men det er sjældent hende, der skal udtale sig. I stedet skal hun bane vej til især adm. direktør Torben Möger Pedersen. ..

BRANCHENYT
Læs også