Navne

»Vi vil let kunne løfte produktionen til 80.000-100.000 øl dagligt«

Portræt: Michael Knoth har opbygget bryggerier ude i verden. Nu er han fabrikschef på To Øls bryggeri, der er ved at blive etableret i Vestsjælland.

Michael Knoth er fabrikschef på To Øl, der er i færd med at etablere et bryggeri på en gammel industrigrund i Svinninge i Vestsjælland.
Foto: Stine Bidstrup Michael Knoth er fabrikschef på bryggeriet To øl, der er kendt af øl-feinschmeckere i store dele af verden. Bryggeriet har hidtil brygget sine øl i Belgien og Norge, men nu skal det ske på fabrik i Svinninge.Fabrikken tilhørte tidligere Beauvais - ketchup, marmelade etc.
Foto: Stine Bidstrup

Michael Knoth fik smag for øl, da han i sidste halvdel af 1980’erne sammen med en kammerat fra gymnasiet tog fra Hjørring til København:..

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også