Navne

Stormprøvede Eivind Kolding bruger karrierens ar til at vejlede andre

60 år lørdag: Eivind Kolding havde topposter i A.P. Møller-Mærsk, Danske Bank og Novo Holdings. Som bestyrelsesmedlem i en række selskaber bruger han løs af sine erfaringer.

Eivind Kolding har i dag flere poster som bestyrelsesformand og næstformand. 
Foto Mik Eskestad Eivind Kolding stod i spidsen for Danske Bank i halvandet år, inden han fik en fyreseddel. Foto: Linda Johansen. Eivind Kolding er tilbage  i toppen af dansk erhvervsliv. A.P Møller-Mærsk og Danske Bank  er fortid: Nu gælder jobbet som  adm. direktør i Novo A/S, der  administrerer en pengetank, der er blandt de største i dansk erhvervsliv.   
Foto Mik Eskestad Eivind Kolding er tilbage  i toppen af dansk erhvervsliv. A.P Møller-Mærsk og Danske Bank  er fortid: Nu gælder jobbet som  adm. direktør i Novo A/S, der  administrerer en pengetank, der er blandt de største i dansk erhvervsliv.   
Foto Mik Eskestad

Da Eivind Kolding trådte til som topchef i Danske Bank i 2012, var en af hovedopgaverne at genoprette bankens flossede renommé.

Banken havde i den grad brug for at ryste glasskårene af, efter at finanskrisen havde baldret bankverdenens blanke og beskyttende ruder og udstillet den nøgne griskhed inde bagved. ..

BRANCHENYT
Læs også