Navne
BREAKING

»Selskaberne, hvor jeg sidder i bestyrelsen, er på grund af coronakrisen generelt set gået fra 100 til 80 eller noget i den stil«

60 år torsdag: Tidligere topchef Lars Monrad-Gylling, der er professionelt bestyrelsesmedlem, har under coronakrisen travlt med hjemmefra at deltage i virtuelle møder.

Lars Monrad-Gylling er bestyrelsesformand for designvirksomhederne Vipp og Kvadrat og for it-firmaerne Schultz og Skolebordet. Foto: Nicolai Lorenzen Lars Monrad-Gylling, professionelt bestyrelsesmedlem, fortæller om samtaler med sine forældre om politik og erhvervsliv. Foto: Nicolai Lorenzen

Lars Monrad-Gylling slår hurtigt fast, at de møder, som for længe siden blev lagt i kalenderen for marts og april, er blevet gennemført på trods af coronakrisen. Han er professionelt bestyrelsesmedlem i en halv snes selskaber, og alle bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og formandsmøder er blevet gennemført.

»Forskellen på denne gang og tidligere har været, at møderne er foregået virtuelt. Og selv om det har været anderledes end normalt, er det specielt i de it-selskaber, hvor jeg sidder i bestyrelsen, langtfra unormalt at kommunikere virtuelt,« påpeger Lars Monrad-Gylling, der fylder 60 år på torsdag den 23. april.​​..

Læs også