Navne
BREAKING

Mange jobskifter: »Jeg har hver gang lukket døren pænt efter mig«

Portræt: Kent Damsgaard, der 1. september bliver adm. direktør i Forsikring & Pension, har været vidt omkring i karrieren.

Kent Damsgaard vil som adm. direktør for Forsikring & Pension blandt andet sikre en tydelig prioritering af organisationens arbejdsområder. Foto: Gregers Tycho Kent Damsgaard arbejder videre i Dansk Industri, indtil han tiltræder som topchef i Forsikring & Pension.
Foto: Gregers Tycho

Det var næsten for meget af det gode, da brancheorganisationen Forsikring & Pension spurgte Kent Damsgaard, om han ville være interesseret i at blive manden, der som adm. direktør førte organisationens nye strategi ud i livet.

For det seneste år havde i forvejen været helt ekstraordinært for det 43-årige direktionsmedlem i Dansk Industri. Først havde han været engageret i arbejdet med regeringens klimapartnerskaber, hvor virksomhedsledere fra hele landet skulle lave kataloger med forslag til fremme af den grønne omstilling. Så kom coronakrisen og detonerede som en håndgranat midt i dansk erhvervsliv, der måtte have hjælpepakker og assistance og vejledning. Nu skulle han så oveni beslutte sig for, om det igen var tid til at skifte karrierespor og træde et skridt op for at blive chefen for det hele i Forsikring & Pension...

BRANCHENYT
Læs også