Navne

Dansk chef i Tyskland: »Hvis jeg har sagt noget, så bliver det sådan«

60 år mandag: Anders Hedegaard blev kendt i Danmark som topchef hos Bavarian og GN Store Nord. Nu er han rykket til Tyskland, hvor han elsker al den ordentlighed, der hersker.

Tyskerne giver altid hånd til alle før et møde – når der ikke er corona. »Det virker måske lidt gammeldags, men det er en god måde lige at se folk i øjnene på. Det handler om respekt for hinanden, og det kan jeg godt lide,« siger Anders Hedegaard. Foto: Rodenstock

Før corona. Og efter. Allianz Arena, Bayern Münchens hjemmebane, vil være fyldt med 80.000 glade fans, der råber og synger, og på lægterne vil sidde Anders Hedegaard, der normalt ser alle hjemmekampe med sit yndlingshold i Tyskland. Men selvom stemningen er på kogepunktet, er der ingen ballade, heller ikke hvis tilhængerne af de to hold på banen sidder i samme område.

»Man risikerer ikke at få en flaske i hovedet. Det er en fornøjelse med sådan en fankultur. Jeg bilder mig ind, at det er den tyske ordentlighed,« siger den tidligere GN-direktør, som for halvandet år siden blev topchef for Rodenstock i München. ..

Læs også