Navne

»Selvom Canon har ry for at have relativt gamle topchefer, er det ikke min plan at blive i 20 år mere«

60 år mandag: Jeppe Frandsen har i en årrække haft ledende roller i Canon. Fremover kommer arbejdsugen til at se anderledes ud.  

Jeppe Frandsen bor normalt i London i hverdagene, men 2020 har også for ham været helt anderledes, og han har i stedet arbejdet en stor del af tiden ud fra sit hjem i Holte.
»Det mest positive ved denne coronaperiode er, at vi som familie har været mere sammen i 2020, end vi har været de sidste fire år tilsammen,« siger Jeppe Frandsen. Foto Gregers Tycho. Jeppe Frandsen er executive vice president i Canon. Foto: Gregers Tycho Jeppe Frandsen er executive vice president i Canon. Foto: Gregers Tycho

Engang levede Jeppe Frandsen ud fra en filosofi om, at man bør skifte arbejdsplads hvert tredje år. Det var før, han kom til Canon og stiftede bekendtskab med japansk planlægning.

Hans første chef, der havde ansvaret for EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika), lagde nærmest en hel fremtid foran Jeppe Frandsen i 2003, da han havde været adm. direktør for Canon Danmark i tre år...

BRANCHENYT
Læs også