Navne

»Penge i lommen giver færre bekymringer og flere muligheder«

60 år søndag: Anders Geert Jensen blev millionær, da han som en af stifterne var med til at sælge Designit. Nu investerer han i startupvirksomheder og finder tid til brætsport.

Anders Geert JensenFoto: Søren Vendelbo Anders Geert Jensen vil ikke citeres for, hvad han er god for, men i hans holdingselskab er egenkapitalen i seneste regnskab opgjort til godt 78 mio. kr. Foto: Søren Vendelbo Anders Geert Jensen ser ud i fremtiden, når det gælder afkast fra investeringer. Foto: Søren Vendelbo

Investor og iværksætter Anders Geert Jensen har i 27 år været gift med Birgitte Geert Jensen, som er lektor på Arkitektskolen Aarhus. De har tre børn i alderen 23 til 25 år, som er flyttet hjemmefra. Og dog. Under coronapandemien har de boet en stor del af tiden i villaen, der ligger i Aarhusbydelen Risskov og har været Anders Geert Jensens hjem i godt 20 år.

Familien og huset er klippen i hans liv. Eller måske er ø et bedre billede på det faste grundlag i tilværelsen for den tidligere sejlsportsmand, der repræsenterede Danmark i starbåd til OL i Seoul i Sydkorea i 1988. ..

Læs også
Top job