Navne

Tina Moltke-Leth: »Headhunteren var nærmest chokeret, da han hørte, hvilken bil jeg kørte i«

Portræt: Tina Moltke-Leth er blevet en del af koncerndirektionen i bilimportøren Semler Gruppen, hvor hun i 2020 blev finansdirektør.

Tina Moltke-Leth, finansdirektør og nyt medlem af koncerndirektionen i den danske bilimportør Semler Gruppen, har skiftet sin Fiat 500 ud med en Audi A3. Foto: Gregers Tycho Tina Moltke-Leth er netop flyttet til Vesterbro i København med sin mand, Casper Moltke-Leth, som er advokat og partner i firmaet Bird & Bird. Tidligere har de boet i Klampenborg. 
Foto: Gregers Tycho Tina Moltke-Leth har en fortid som finansdirektør i blandt andet PWC, Nomeco, Lagkagehuset og Implement Consulting Group. 
Foto: Gregers Tycho

Tina Moltke-Leth vidste ingenting om biler, da hun fik jobbet som finansdirektør i Danmarks største bilimportør, Semler Gruppen. Derfor tænkte hun i sin tid heller ikke videre over, at hun rullede op til sin første jobsamtale i en to år gammel og leaset Fiat 500.

»Headhunteren var nærmest chokeret, da han hørte, hvilken bil jeg kørte i, men jeg tænkte, at det var bedre at være ærlig, og jeg var sådan set meget godt tilfreds med den,« siger Tina Moltke-Leth...

Læs også