Navne

John Blom Iversen, formand i Triscan: »Man kommer som leder længst med et projekt, hvis man formår at både inspirere og rose sine ansatte«

70 år tirsdag: John Blom Iversen ville oprindeligt arbejde med tog. I stedet er det for ejerlederen blevet til en succesrig karriere med biler som omdrejningspunkt.

John Blom Iversen har siden begyndelsen af årtusindet været hovedaktionær i og bestyrelsesformand for Triscan.
Foto: Kasper Heden Andersen John Blom Iversen har i egen optik været god til som leder at finde frem til en virksomheds svage punkter for herefter at gennemføre strategiændringer.
Foto: Kasper Heden Andersen Når John Blom Iversen ikke bruger kræfter på Triscan, er han optaget af to startupvirksomheder. 
Foto: Kasper Heden Andersen John Blom Iversen havde som ung langt hår og dyrkede rockmusik med blandt andet amerikanske bands som The Doors. 
Foto: Kasper Heden Andersen

John Blom Iversens 50 år lange karriere ville have set helt anderledes ud, hvis han havde bestået den optagelsesprøve tilbage i 1968.

Med sin store interesse for tog gav det al mulig mening for ham at gå til en optagelsesprøve i DSB for at blive trafikassistent med en række administrative opgaver...

Læs også
Top job