Navne
BREAKING

Topdanmark henter ny finansdirektør i Saxo Bank

Lars Kufall Beck. Foto: Topdanmark

Topdanmark har hentet Lars Kufall Beck ind til stillingen som finansdirektør, CFO. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Saxo Bank og erstatter Lars Thykier, der efter 35 år i Topdanmark har valgt at gå på pension.

Det fremgår af meddelelser fra forsikringsselskabet.

Inden Lars Kufall Beck kom til Saxo Bank, var han i en årrække ansat i ISS, hvor han har haft en lang række lederstillinger, herunder både national og regional CFO i Norden og Centraleuropa.

»Jeg glæder mig til at blive en del af Topdanmarks koncernledelse. Topdanmark er midt i en kompleks transformation, hvor mine ledelseserfaringer i forhold til netop transformation og forretningsudvikling forhåbentlig kan tilføre væsentlig værdi og bidrage til realiseringen af Topdanmarks strategiske målsætninger. Personligt er jeg stolt over nu at blive en del af det stærke brand og de værdier, som Topdanmark repræsenterer«.

46-åroge Lars Kufall Beck tiltræder stillingen som CFO senest den 1. september 2021. Lars Thykier fortsætter som CFO indtil da og vil i en overgangsperiode herefter overdrage til Lars Kufall Beck.

»Med Lars Kufall Becks brede erfaring som CFO både indenfor og udenfor den finansielle sektor og hans tidligere resultater bliver Lars Kufall Becks opgave at videreudvikle Topdanmark på det finansielle område og sammen med den øvrige koncernledelse at bidrage til at realisere Topdanmarks strategi. Vi står et godt sted med vores strategi og ambitiøse 2025-mål, men jeg er sikker på, at Lars vil være med til at udfordre os og bidrage til nye tiltag til glæde for vores kunder, medarbejdere og aktionærer. Ud fra min dialog med Lars er jeg samtidig sikker på, at han vil passe godt til Topdanmark og vores kultur,« siger Peter Hermann, Group CEO i Topdanmark.

BRANCHENYT
Læs også