Navne

Ditte Marstrand Wulf: »Når jeg bliver 55 år, skal jeg ikke længere have et fuldtidsjob i stil med dem, jeg har haft«

50 år onsdag: Ditte Marstrand Wulf, der er global HR-direktør i en amerikansk koncern, har aldrig søgt en stilling og er i løbet af karrieren mange gange steget i graderne.

Ditte Marstrand Wulf, i selskab med katten Cleo, har coachet mange kvinder, der kæmper med opgaven om at kombinere en karriere med et liv med små børn. Foto: Stine Bidstrup For fem år siden rykkede Ditte Marstrand Wulf og resten af familien til London, hvor hun blev Global Chief Human Resources Officer i BMI Group. I 2019 vendte de hjem til familiens hus i Høsterkøb i Nordsjælland. 
Foto: Stine Bidstrup Ditte Marstrand Wulf, der er CHRO i den internationale virksomhed Covetrus, vil om fem år gerne arbejde i bestyrelser og fonde og som mentor og coach. Foto: Stine Bidstrup

Ditte Marstrand Wulf, Global Chief Human Resources Officer (CHRO) i amerikanske Covetrus, har en drøm.

Om fem år vil hun træde væk fra den karrierevej, hun har været på siden 1997, og som på mange måder topper for øjeblikket, hvor hun er global HR-direktør i en amerikansk koncern, der betragtes som verdens førende inden for distribution af produkter og teknologiløsninger til dyrlæger over hele verden. ..

Læs også