Navne

Stig Løkke Pedersen: »Hvis jeg skulle have mere tid sammen med mine børn, så var jeg nødt til at lægge min professionelle tilværelse om«

60 år lørdag: Stig Løkke Pedersen har aldrig fortrudt, at han forlod jobbet som koncerndirektør og blev professionelt bestyrelsesmedlem.

Stig Løkke Pedersen er professionelt bestyrelsesmedlem. Tidligere i sin karriere var han i mange år koncerndirektør i Lundbeck. »Man skal vænne sig til at arbejde med de risici, vi har inden for life science, men som 60-årig, og efter 35 år i den verden, er jeg nok klædt forholdsvis godt på og har set meget gennem tiden,« siger han. Foto: Stine Bidstrup.

Hvis man kan memorere Stig Løkke Pedersens cv, kan man nok det meste. For der er ikke mange erhvervsledere, som har haft så mange forskellige bestyrelsesposter over årene. Alligevel er det netop det, der har givet Stig Løkke Pedersen ro.

Det stod ellers ikke skrevet i kortene, at hans cv skulle ende med at indeholde både koncerndirektør i medicinalselskabet Lundbeck og siden bestyrelsesformand i blandt andet det danske biotekselskab Nuevolution, hvor han spillede en nøglerolle i salget til amerikanske Amgen for mere end 1 mia. kr...

Læs også