Navne

Helene Egebøl om vejen til Triton: »Jeg havde 15 jobinterview undervejs og har aldrig før været igennem en så lang ansættelsesproces«

50 år mandag: Helene Egebøl vil være både en god mor og kunne gøre karriere. Hun er den første kvindelige operating partner i kapitalfonden Triton.

Helene Egebøl, operating partner i Triton, har i løbet af sin karriere ofte oplevet som kvinde at være »minoriteten i lokalet«. 
Foto: Brian Karmark Helene Egebøl er svenskfødt og boede i Tyskland i mange år. Hun bor nu med mand og børn i Danmark. Foto: Brian Karmark Ifølge Helene Egebøl er det muligt at være både en god mor og at kunne gøre karriere, hvis jobbet lægger op til fleksibilitet, og hvis der er hjælp derhjemme til for eksempel rengøring. 
Foto: Brian Karmark

Efter knap fem års erfaring som adm. direktør kom Helene Egebøl igennem nåleøjet til private equity-branchen og blev udnævnt til den første kvindelige operating partner i Triton. Det er en kapitalfond, der ejer 48 mellemstore og store virksomheder i primært Nordeuropa.

»Jeg havde 15 jobinterview undervejs og har aldrig før været igennem en så lang ansættelsesproces,« konstaterer Helene Egebøl, som fylder 50 år mandag den 19. juli...

Læs også
Top job